Tag til tropiske Phuket, når vinteren melder sig

eb33b00a2ff01c3e81584d04ee44408be273e5d41bb717409cf0_640_phuket

Så snart vinteren melder sig herhjemme, valfarter tusindvis af danskere til Thailand og i særdeleshed til Phuket. Her er tropisk og varmt, og er man dygtig til at være udenfor i solen, kan man opnå en fornuftig tan. Phuket er dejligt, og det er ikke uden grund, at så mange danskere valfarter dertil hvert år.

 

Oplev de små øer

I Thailandbugten hvor Phuket ligger, er en række småøer spredt med løs hånd; Phi Phi Islands, James Bond Island og Maya Beach. Dem må du endelig ikke snyde dig selv for, da de er lige så stor en oplevelse som Phuket. Der er den mulighed, at du sammen med nogle andre kan leje en båd inklusive kaptajn, hjælper og drikkevarer for en overskuelig pris. Her vil du kunne nå at opleve en masse; lagunen på James Bond øen, hvor det vrimler med fisk – stranden på Maya Beach, hvor filmen ”The Beach” med Leonardo Dicaprio blev optaget – solbade ved Chicken Island på en kridhvid strand. Lyder det ikke lækkert?

 

Slap af på Freedom Beach

Hvis du en af dagene under din ferie, gerne vil have lidt mere fred og ro, vil en god mulighed for dette være at tage til Freedom Beach, som ligger mellem Patong og Karon Beach. Du kan kun komme dertil med en long-tail båd, som lejes på Patong Beach. Her vil du kunne komme lidt væk fra masseturismen, som hersker på nogle af de andre og større strande. Det er jo meningen, du skal slappe af på en ferie!

Oplev smukke havskildpadder

Hvis du gerne vil opleve noget under vandet, når du er afsted på ferie på Phuket, så tag til den nordlige del af Phukets vestkyst. Her vil du nemlig finde havskildpadder. Det er nemlig sådan, at de i november til februar kommer op på land for at lægge æg. Derfor vil du i denne periode næsten være garanteret at se en havskildpadde eller to. De er prægtige dyr, men HUSK; nok se, men ikke røre. Du er på besøg i havet, og derfor skal du ikke begynde at røre skildpadderne eller andre prægtige dyr under vandet, da det kan ødelægge balancen. De skal have lov til at svømme rundt for sig selv.

Skriv en kommentar