Sådan finder du billige pakkerejser med fly og hotel

ed32b8082ff61c3e81584d04ee44408be273e5d41bb717419cf0_640_holiday

Er du på jagt efter en billig rejse? Men, ved du ikke helt, hvordan du billigst finder fly og hotel? Så er du landet det helt rette sted. Her på indlægget vil jeg give dig nogle råd og fifs til, hvordan du bedst og billigst finder en pakkerejse med både fly og hotel – uden det skal tage dig en evighed at finde den!

Udbud og efterspørgsmål

Hvornår det er billigst at bestille sin ferie, er der ganske enkelt kun ét svar på, og det er at holde øje med udbuddet og efterspørgslen på flybilletter og hoteller. Du skal f.eks. aldrig tage af sted på ferie i perioden juli-september, hvis du forventer en god og billig pris på din rejse. For her er alle børnefamilier afsted, da det er skolernes sommerferie. Efterspørgslen er derfor stor, hvorfor priserne er skruet helt op. Så et godt råd vil være at finde et tidspunkt inden eller efter, hvor du kan holde din ferie.

 

Gode tips

Når du skal bestille din pakkerejse med fly og hotel, er der en række ting, du selv kan gøre, for at finde den billigste pris. Det er nemlig sådan, at der er nogle magiske dage, hvorpå billetterne er lidt billigere at bestille end på andre dage. Det gælder om søndagen og om tirsdagen, hvortil det ligeledes er billigst, hvis man flyver om tirsdagen. Derudover er en hellig regel også, at du altid skal sammenligne priser hos flere søgemaskiner og rejsebureauer, da prisniveauet er forskelligt.

Sørg endelig for at slette dine cookies og browserdata løbende, da søgemaskinerne vil huske dine søgninger, og dermed sætte prisen lidt op den dag, du beslutter dig for at bestille din rejse. Bestil både fly og hotel mindst 3 måneder før afrejse, da det er der, det er billigst.

Jeg håber, du kan bruge ovenstående fifs til bestilling af din næste rejse med fly og hotel. Det kan godt betale sig at kigge efter og følge, da du kan få ekstra lommepenge med!

Skriv en kommentar