Forskellige rejsemål i Egypten

e031b40c29f41c3e81584d04ee44408be273e5d41bb7174290f6_640_egypt

Egypten er et spændende land at rejse til, da det byder på mange forskellige rejsemål. Man kan opleve alt lige fra en dykkerferie til storbyferie, hvilket er med til at gøre Egypten til et af mest foretrukne rejsemål, når vinteren sniger sig ind herhjemme.

Forskellige rejsemål

Det lækre ved Egypten er, at man kan rejse dertil året rundt. Landet har få overskyede dage, ganske lidt regn, og om vinteren ligger dagstemperaturerne på 15-22 grader celcius i turisområderne. Det er lige noget for os danskere, som bliver noget så blege, så snart kalenderen skifter til oktober. Hvis du ikke helt kan beslutte dig for destinationen, kan du her få lidt hjælp:

Hurghada er Rødehavskystens største by, og et af de steder, som rejseselskaber som Spies anbefaler. Her kan man nemlig opleve et væld af aktiviteter såsom snorkling, ubådsture, kamelridning og dykning i koralrevet. Perfekt til dig, som virkelig holder af at dykke og udforske verdenen under os.

Et andet fantastisk rejsemål er Egyptens hovedstad, Kairo, som ligger på begge sider af Nilens bredder. Alene det gørhovedstaden til et sted, man SKAL besøge, når man er i Egypten. Udover at kunne afkøle fødderne i Nilen, byder området på de imponerende pyramider, templer og middelalder-moskéer. Er du til storbyferier og kulturelle input, er Kairo det oplagte sted for dig at holde ferie.

 

Husk at ansøge om visum

Det er ikke alle, der er klar over det, inden de bestiller rejsen til Egypten – men man skal faktisk have et gyldigt visum for at rejse ind i landet. Heldigvis er det dog sådan, at landet er afhængigt af turisme, hvorfor det ikke er så svært at anskaffe. Få hjælp af Spies eller hvilket som helst andet rejseselskab, du vælger at rejse med, så du roligt kan sætte dig ind i flyveren. Når du først har ansøgt, tager det ikke lang tid at få det.

Skriv en kommentar