Sådan er Sunny Beach i Bulgarien

Store overskrifter i aviserne og massiv TV omtale har gjort Sunny Beach landskendt overalt i Danmark. Det viser sig, at Simon Spies´ gamle slogan ”Dårlig reklame er bedre end ingen reklame” stadig holder stik, da danskere og turister fra andre lande valfarter til Bulgarien på ferie. Årsagen er rimelig iøjnefaldende, da Bulgarien virkelig kan tilbyde de besøgende gæster masser af oplevelser til yderst rimelige priser. Så selvom omtalen af Sunny Beach i medierne gør stedet til syndens hule, hvor masser af unge mennesker drikker hjernen ud og fester hver eneste dag, så kan Sunny Beach også tilbyde turisterne meget mere end dette. Men hvem rejser til Sunny Beach?

Dette kan Sunny Beach tilbyde

Man bør selv rejse til Bulgarien og opnå et førstehåndsindtryk af stedet og blæse på rygterne. Èn gang i livet bør man holde ferie Sunny Beach. Stedet er langt bedre end sit rygte, idet man dels kan nyde en varm badeferie ved den lokale europæiske riviera ved Sortehavskysten. Stranden er pragtfuld, og byen har alt til en perfekt turistoplevelse. Her finder man nemlig gode restauranter, hyggelige butikker med diverse genstande og souvenirs, et meget livligt natteliv, kasinoer, legepladser og spændende historiske seværdigheder i nær afstand. Bulgarien ligger meget tæt på Danmark, så mange tager faktisk med en turistbus derned på en hurtig og billig ferie. Klimaet er varmere end Danmark og især i sommerhalvåret, og man kan også her nyde et væld af vandsport aktiviteter såsom dykning, jetski og parasailing. Ofte kan man også ønske blot at nyde naturen og udsigten ved en rolig spadseretur, og det bør man foretage langs den romantiske bilfri strandpromenade, som strækker sig fra den ene ende af bugten til den anden. Men vi kommer nok ikke udenom, at især de helt unge mennesker tiltrækkes af det ekstremt livlige natteliv, som måske er det heftigste i Europa. Man kan slå sig løs på festlige barer, små spilleklubber, listige natklubber og på store diskoteker, så der er virkelig noget for enhver smag og enhver alder. Men er man mere interesseret ide historiske mindemærker, så bør man nok besøge Nessebar, som er en charmerende historisk by få km syd for Sunny Beach. Her kan man opleve en levende museumsby, som rangerer på UNESCO’s verdensarvsliste, så derfor er den absolut et besøg værd. I området kan man også finde et stort antal kirker fra forskellige trosretninger, og det er også interessant at se den gamle bydel med huse, der kan dateres helt tilbage til 1700-tallet. Sunny Beach er i øvrigt ikke et smart bynavn opfundet for at tiltrække turister, men det er faktisk byens navn oversat til engelsk, og man kan læse flere interessante fakta om Sunny Beach på byens egen hjemmeside.

Sådan får du fat i Sunny Beach rejser

Masser af rejsebureauer tilbyder rejser Sunny Beach, så man kan eventuelt sammenligne flere udbydere af disse rejser, men jeg vil dog nævne selskabet Sunweb, som udelukkende opererer på nettet, idet alle her nemt og hurtigt kan bestille billige billetter til Sunny Beach, og man kan endda tilvælge hotel samt forplejning oveni flyrejsen.

 

 

Skriv en kommentar