Afbudsrejser med all inclusive

16569919274_c8ca4e017d_b_holiday

Spar mange penge på afbudsrejser med all inclusive

Millioner af mennesker rejser hvert år fra vores kolde skandinaviske lande ned til kysterne ved Bulgarien, Tyrkiet, Grækenland eller Spanien for at komme tæt på det herlige solskinsvejr langs Middelhavet, mens andre tager til De Kanariske Øer eller endnu længere væk på ferie. Der findes masser af eksotiske rejse muligheder til absolut fornuftige priser, men her kommer jeg med et forslag til, hvordan en familie kan spare flere tusinde kr. på en ferierejse. Man skal simpelthen starte med at skanne markedet for eventuelle afbudsrejser med all inclusive, for det er de pladser på fly og hoteller, som flyselskaberne ikke har fået solgt til tiden, eller måske har de fået et par afbestillinger i sidste øjeblik. Uanset hvad er situationen ofte, at man kan opnå 25-50 % rabat på de billige afbudsrejser all inclusive, hvis man er god til at holde øje med tilbudene på internettet. Denne typer afbudsrejser med all inclusive findes der nemlig ikke mange af til de nedsatte priser, så det gælder om at være hurtig med en beslutning samt til at gøre sig rejseklar. I visse tilfælde skal man nemlig være klar til afgang indenfor 1-2 dage, mens man andre gange får besked et par uger før afgang. Man kan finde billige afbudsrejser all inclusive hos Sunweb rejsebureau som udelukkende sælger rejser på nettet, da de på denne måde holder driftsomkostningerne i bund, men også mange af de andre rejsebureauer har afbudsrejser med all inclusive.

Fordelen ved all inclusive

Den store økonomiske rabat er absolut den største fordel ved at købe afbudsrejser, og det er endnu en fordel, at man ved all inclusive desuden opnår tilsvarende rabat på både hotellet samt maden hver eneste dag på ferien, så rabatten gælder ikke kun selve flybilletten men hele pakken. Så man kan sagtens spare flere tusinde kr. på en ferie, hvor man har opnået rabat ved at købe afbudsrejser med all inclusive. I mange tilfælde kan man faktisk komme af sted enten 2 eller 4 personer til Tyrkiet eller Spanien på en uges ferie med alt betalt for under 1.000 kr. pr. person. Det er svært at gennemskue, hvor meget flyselskaberne tjener på denne handel, men det er højst sandsynligt meget lidt eller reelt underskudsgivende for dem, men trods alt er det nok bedre for dem, end hvis flysæderne står tomme på flyrejsen, og endeligt kan flyselskabet nok heller ikke afbestille hotelværelserne og maden. Så man hjælper både sig selv samt flyselskaberne ved at købe disse billige afbudsrejser all inclusive.

Ulemperne ved afbudsrejser med all inclusive

Der er trods alt enkelte ulemper ved at købe en billig rejse, som inkluderer hotel samt forplejning, idet man ikke helt har så mange forskellige rejsemål at vælge imellem som rejserne til normalpris. Men mange feriesteder minder meget om hinanden, og da kvaliteten af rejsen er den samme som den til normalpris, så betyder dette ikke meget i det lange løb. Den største ulempe er ofte det meget korte varsel, som man skal være indstillet på at rejse med. De bedste tilbud på afbudsrejser kommer kun 1 dag før afgang, så ikke alle kan jo forberede sig påså kort tid, men der findes faktisk temmelig mange gode og billige afbudsrejser all inclusive på internettet, så det gælder bare om at søge blandt de forskellige rejsebureauer, når man planlægger en rejse ned til sydens sol hvor man kan blive forkælet i det herlige klima.

Billede: Nick Kenrick.

Skriv en kommentar