Oplev enestående natur på Færøerne

Færøerne er et sandt paradis for naturelskere, men bliver desværre ofte overset som en feriedestination, fordi landet ikke byder på 30 grader og høj solskin. Men, det skal der laves om på! For Færøerne er et ganske unikt sted med høje fjelde, smukke dale og et venligt folkefærd.

Hvorfor skal du tage til Færøerne?

.. Fordi naturen er unik og ganske overvældende! Færøerne adskiller sig på mange punkter fra Danmark. Et af stederne er den unikke natur, som Færøerne består af. Uanset hvor du befinder dig, har du udsigt til fjelde, hav eller laguner. Hvor fantastisk er det ikke lige? Derudover vrimler det med vandfald, hvilket er noget helt andet, end hvad vi kan opleve i flade Danmark.

Hvordan kommer du rundt på Færøerne?

Det er ganske nemt at komme rundt på Færøerne, hvis du ankommer med færge, og har du egen eller en lejet bil med. Har du ikke det, kan du for ganske få hundrede kroner om dagen leje en god (og næsten ny) bil, som du kan køre rundt i landet med.

Der er ikke så mange biler på vejene, men vær alligevel opmærksom, da nogle af vejene er smalle eller har skarpe sving. På Streymoy kan du sagtens køre fra Kirkjubøur i syd til Saksun i nord på én dag. De andre dage kan du køre til Klaksvík og tage færgen over til de mindre øer, der ligger i nærheden – der kan du sagtens få din bil med over 😊

Hvad bør du opleve på Færøerne?

1. Mykines – Her kan du se søpapegøjer.

2. Klaksvík – Tag helikopteren hertil og oplev overvældene fjelde.

3. Kirkjubøur – Er Færøenes mest og vigtigste historiske sted.

4. Tórshavn – Er hovedstaden på Færøerne, og verdens måske mindste hovedstad.

5. Saksun – Verdens måske smukkeste sted med vandfald, fjelde og udsigt over en lagune på ét sted.

Så kan du ikke få nok af naturoplevelser, er det bare med at komme afsted!