Oplev en herlig ferie på Kreta i Rethymnon

238375336_424de696fd_b_rethymnon

Nar man kender en del rejsemål og turistdestinationer, så vil man efter en årrække få en del værdifulde erfaringer, som bør gives videre til andre, så de også kan få glæde af de samme storslåede oplevelser og tage ved lære af andres fejltagelser. De fleste kan opnå en herlig afslapningsferie på Kreta og især på den tredje største by Rethymnon. Men hvad specielt er der da netop ved Rethymnon?

Dette kan Rethymnon byde på

Kreta er en vidunderlig græsk ø, som mange vælger at rejse til på ferie, da man her befinder sig nede i sydens sol ved Middelhavet, hvor klimaet konstant inspirerer til at holde en ferie i eksotiske og rolige omgivelser. Naturen er smuk og fantastik ved Rethymnon, da man her finder både sol og sandstrande samt en nærtliggende bjergegn med Lefka Ori (De Hvide Bjerge), Psiloritis (Idi-bjerget) samt Dikti-bjergene. Disse bjerge danner en ubrudt kæde fra den ene ende af øen til den anden, og dermed synes Kreta større, end den egentlig er i virkeligheden. Kournas er navnet på den største sø på Kreta, og den ligger idyllisk med sine tavernaer ved søbredden og i området. Udenfor Kreta findes mange mindre øer såsom Chrissi, Gaidoronisi, Koufonisi, Dia, Paximadia og Gramvousa, som alle er små og ubeboede, men alligevel er de populære udflugtsmål for endagssejlture fra Kreta. Man kan ikke undgå at støde på de lokale på Kreta, som især arbejder indenfor turisme eller ved landbruget. Man dyrker får, geder, oliven, appelsiner, druer og andre grøntsager samt honning, ost og krydderurter. Turisterne foretrækker at nyde den 12 km lange sandstrand langs den charmerende by Rethymnon, som især er kendt for sin gamle bydel. Her finder man en lille fiskerhavn fra 1200-tallet, og her er det muligt at finde gode fiske- og skaldyrsrestauranter side om side, hvor man kan smage alt fra det lækre græske køkken. Hvis man interesserer sig for historie, så bør man besøge det imponerende og velbevarede venetianske fort Fortezza, som i dag huser et arkæologisk museum. Alle kan få noget ud af en inspirerende ferie i Rethymnon, da man hver aften har et vildt og moderne natteliv med barer, natklubber og diskoteker, hvor musikken drøner af sted i timevis.

Hvordan kommer man til Rethymnon?

Man starter med at finde en billet til Rethymnon, som er nemmest og billigst at booke på internettet direkte hos et online rejsebureau såsom Sunweb, der har masser af billige rejser til Rethymnon og Grækenland samt resten af Sydeuropa. Det tager ikke mange minutter at danne sig overblik over udbudet og priserne, hvorefter man booker billetterne til det ønskede antal personer, og man kan desuden tilvælge hotel og helpension med all inclusive, hvis man ønsker en problemfri rejse, så man kan koncentrere sig helt og holdent om at nyde ferien i fulde drag. Man kan lande i én af de to større byer på Kreta storbyen Chania eller hovedstaden Heraklion, hvorefter man senere kan komme til Rethymnon. Når man er på ferie i Rethymnon bør man om sommeren deltage i renæssance festivalen, hvor der også er mange udvalg af musik, ballet og opera. Hvis maner til eventyr i vandet, så findes der masser af tilbud om dykkerkurser, vandscooter, paragliding og bananbåd at vælge imellem. Desuden kan man opleve det smukke Arkadi-kloster, hvor man kan finde masser af interessante keramik genstande i landsbyen Margarites i nærheden. Man bør naturligvis også besøge den antikke by Knossos på Kreta, så generelt får man mange spændende oplevelser på en sådan ferie.

 

Billede: lostajy

Skriv en kommentar