Gyldne strande i Spanien

ef30b7082bf01c3e81584d04ee44408be273e5d41bb7154997f1_640_beach

Spanien har utrolig meget at byde på. Man kan opleve en væld af byer så som Barcelona, Madrid, Castellon, Valencia og Lloret De Mar. Du kan derudover finde nogen af de bedste sandstrande i Europa i samme land. Man kan desværre kun fokusere på enkelte elementer, så jeg vil nu præsenterer nogle af de bedste strande i Spanien.

Med bussen til strand, sol og Spanien

Hvis du vil på ferie med familien, så skal du opleve stranden Cala Llenya ved Ibiza. Stedet er kendt for festerne hele natten, men denne strand er perfekt til dig og din familie. Cala Llenya er en hvid sandstrand, hvor der er lavt vand som passer perfekt til børnefamilier. Den lokale befolking holder meget af stranden, og de fleste bruger søndagen på at dase på stranden, hvorefter de griller om aftenen i de omkring liggende fyrreskove.

Formentera

Formentera er en af de Baleariske øer. Stranden kendt som Playa De Illetes er bedst til familier som elsker afslapning på stranden, og dene strand er en af de flotteste på samtlige af de Baleariske øer. Stranden vil oftest være befolking af mennesker, som har taget færgen over for at opleve øen en enkelt dag. I kunne gøre det samme.

Det er både let og simpelt at komme afsted på ferie til Spanien. Du kan eksempelvis finde super gode tilbud på rejser til Mallorca hos Sunweb.dk

Skriv en kommentar