Gardasøen og Italien

eb35b30f2ef11c3e81584d04ee44408be273e5d41bb7154694f3_640_italy

Trænger du til et skift fra det kolde danske vejr? Så tag en tur med Flemmings turistbusser til Italien. Der er rigeligt med oplevelser i Italien, men turen går denne gang specifikt til Gardasøen, som er perfekt til dig som gerne vil have familien med på ferie.

Med bus til Gardasøen

Ved Gardasøen kan man næsten alt. Der er rigeligt med oplevelser til alle og enhver. Jeg vil dog fremhæve nogle af de mest exotiske og spændende oplevelser. SKYclimber har delt ud af oplevelser i mere end ti år. Det er en udendørs akitivt som findes på nord siden af Gardasøen. De guider grupper på Canyoning, mounbiketure og mere. Der er nemme og udsigtsrigeture for begyndere og børn, og hvis man har mod på mere, så kan man tage andre mere besværligt, men mere givende ture, hvor udsigten er det hele værd.

Oplevelser ved Gardasøen

Hvis man lyst til afslapning ved stranden, hvis man har lyst til oplevelser i det fri, hvis man søger kulinariske oplevelser, så kan man få det hele ved Gardasøen. Der er både oplevelser for hele familien, kærestepar og en tur med vennerne. Tag turen med Flemmings turistbusser. Du vil sent glemme ferien.

Skriv en kommentar