Frihed til selv at vælge transport med Sunweb

e830b20828f5093ecd0b470de7444e90fe76e6d218b3174593f1c9_640_car

Sommeren er så småt ved at være ovre, og i stedet for at bruge tid på at ærgre sig over det, kan man begynde at glæde sig over den næstkommende skiferie. Hos Sunweb har du adgang til netop skirejser. Nu skal du blot vælge din feriedestination.

Det eneste Sunweb ikke kan tilbyde dig, er din rejse derned. Du har altså mulighed for at bestemme, om du f.eks. vil vælge kør-selv-ferie eller en bustur. Der er frihed til at vælge den transport, som du føler dig mest tryg ved.

Bestil din næste skirejse hos Sunweb

Når du skal bestille din næste skirejse, skal du indtaste hvilken destination, land, skiområde, rejsemål og transport du ønsker. Derefter vil du blive introduceret til de skirejser, som Sunweb kan tilbyde dig. Og det er ikke så lidt endda.

Et væld af tilbud på hotelophold kommer frem. Den første pakkeløsning på listen er den billigste, og så bliver det dyrere, jo længere du scroller ned på listen. Ofte er prisen inklusiv liftkort, hvilket kun gør prisen endnu mere fristende.

Endeligt, skal du vælge den pakkeløsning, der passer bedst til dine ønsker. Herfra vil du blive guidet igennem betalingen. Nu er der ikke andet at gøre, end at glæde sig og måske begynde så småt at pakke til ferien. Sunweb sørger for at din skirejse bliver en oplevelse for livet.