Ferie med busrejse, fly eller krydstogt

ea36b70928f21c3e81584d04ee44408be273e5d41bb7154596f9_640_bus

Når ferien banker på døren, så opstår der faktisk en del forskellige muligheder for at tilrette den helt perfekte ferie. Man bør overveje alle alternativer, så alle i familien føler dig godt tilpas ved valget af ferierejsen. Flere ting spiller ind og er afgørende for valget af en god ferierejse, og det kan være rejsens varighed, som ikke bør være for lang, hvis der er mindre børn i familien, og det gælder både bus og flyrejser samt bilture. Man kan nemlig rejse på følgende måder på ferie:

  • Køre selv i egen bil
  • Bustur til udlandet
  • Togrejse
  • Flyrejse
  • Krydstogt med skib

Alle disse rejser har både fordele og ulemper, så valget kan nogle gange være svært og afhænger af den enkelte familie og ofte også af økonomien. Ved at køre selv bliver turen måske lidt langsommelig, men man opnår til gengæld en vis bevægelsesfrihed, samtidig med at prisen pr. passager kan holdes nede på et minimum, især hvis man har en campingvogn med til overnatningerne. Man kan også rejse med en turistbus som i min branche, som er ideelt for enlige og mindre familier, som blot vil slappe af på turen under gode forhold. Alternativt kan man tage på en togtur, som minder om en bustur, men bussen kan jo komme helt ud til destinationerne, mens toget kun kører mellem de større byer. En flyrejse er hurtig men kostbar, og hvis ferieturen er udenfor Europa, så er det oftest det eneste tilgængelige mulighed. Endeligt kan man rejse til søs på et krydstogt ligesom man gjorde i gamle dage. I dag er disse rejser meget mere luksuriøse end tidligere, idet man dels kan forkæles masser af aktiviteter ombord til både børn og voksne, men man kan også slappe af og nyde solen og swimmingpoolen. Det endelige valg af ferieturen afgør I naturligvis i hver enkelt familie, og det er jo muligt at finde masser af baggrundsinformationer og priser på internettet.

Overvej et krydstogt

Mange bilture, busture, togture og flyrejser minder meget om hinanden, så derfor bør man overveje at rejse med skib, idet krydstogt rejser har forandret sig en del de seneste år. Søg inspiration på det kendte store danske rejsebureau Spies som nu udover flybilletter kan tilbyde krydstogter fra København til både Middelhavet, Dubai eller Caribien. Hos Spies har man udviklet sig meget siden starten i 1960´erne, hvor der ikke var så meget konkurrence på området, så nu kan man online finde krydstogt tilbud hos Spies rejsebureau, så det ender måske med at familien vælger et cruise tilbud, idet man således kan give alle i familien en afslappet tur med luksus opvartning, samtidig med man besøger interessante steder på turen. Derved opnår I altså både sol, en afstressende atmosfære, overnatning, måltider, aktivitetstilbud mm., så dermed kan alle familiens ønsker tilgodeses på én gang med et krydstogt.

Skriv en kommentar