Besøg den idylliske Algarve region i Portugal

Mange turister rejser hvert år til Algarve, der er den sydligste region i Portugal med en lang kyststrækning med herlige strande på mere end 200 km. Golfstrømmens varme sikrer et dejligt varmt klima året rundt, og derfor får egnen mere end 1 million turister hver år. Algarve har også mange interessante seværdigheder udover deres tiltrækkende klima og strande, idet der er masser af gode golfbaner, indkøbsmuligheder samt et udviklet natteliv med dans, musik og stemning. Der er temmelig langt at køre selv til Algarve, så derfor vælger de fleste at booke en charterrejse, og du finder det største udvalg af rejser til Algarve hos Spies Rejser, og du kan endda udse dig et hotel, der passer til jeres ønsker og behov med hensyn til faciliteter, beliggenhed og pris.

Vælg det rigtige sted at bo på ferien

Alle har forskellige interesser og ønsker, og derfor bør man indlogere sig på et hotel i Algarve, der svarer til jeres ønsker. Byen Albufeira er Ganske charmerende med sine snævre gader, hvidkalkede huse og den maleriske fiskerihavn med farvestrålende både. Her bør I bo, hvis I leder efter en romantisk stemning, og her er der rig mulighed for underholdning, da det er centrum for en forlystelsesmetropol med barer, spillesteder og diskoteker. Området Vilamoura henvender sig især til golfentusiaster, da der her findes hele fem udfordrende golfbaner. Der findes også et kasino samt en elegant marina på stedet.

Oplevelser i Algarve

I vil få mest ud af ferien i Algarve, hvis I lejer en bil til at komme rundt i området. I bør køre rundt og se de mange strande kør også ind i landet og besøg de små hyggelige landsbyer. I den gamle by Loulé findes et travlt marked med en charmerende gammel bydel. 20 km nord for Albufeira ligger bjerglandsbyen Alte, der med sine snævre brostensbelagte gader er yderst interessant. Byen Silves var maurernes hovedstad i Algarve, og byen er også et besøg værd på grund af de smukke moskeer og store fæstningsanlæg, der vidner om byens dramatiske historie. I bør naturligvis nyde stranden og badevandet, der også giver gode muligheder for dykning og snorkling. Nede ved Europas sydvestligste punkt Cape St. Vincent kan man finde den spændende nationalpark Rio Formosa.