Polen med bus

e831b5062bf1063ecd0b470de7444e90fe76e6d218b3174490f2c4_640_krakow

Der er mange oplevelser at finde i Polen. Man kan besøge landet for dets kyster, vilde natur, bjergene, søhøjlandet og et væld af store, dybe skove. Men byerne i Polen har ofte en rig historik, rigeligt med kulinariske oplevelser, samt et byliv med masser af oplevelser.

Krakow

Hvis du tager en tur til Polen, så er Krakow en god by at starte i. Byen er en af de mest kendte og mest besøgt byer i Polen. Mange vil kalde byen for den kulturelle hovedstad i Polen, da der er mange teatre, gallerier, museer, samt en blanding af tradition, historie og modernitet. Byen er også kendt for sine fantastiske cafeer, pubs og restauranter, hvor man kan bruge til med familien eller venner. En ting er sikkert – man vil aldrig kede sig i Krakow.

Poznan

Many vil kalde Poznan et pitstop mellem Berlin og Warzawa. Byen har dog et væld af oplevelser at tilbyde enhver type af feriegæster. Hvis man er intereseret i historie og kultur, så er der fantastisk historie og fantastiske museer. Hvis man hellere vil bruge energi, så er der rigeligt med grønne områder, floder, skove og parker.

Så tag en tur til Polen. Det er turen værd!

Billede: archer10 (Dennis) REPOSTING

Skriv en kommentar