Hold din vinterferie i udlandet

Man forstår godt, at danskerne rejser udenlands både i sommerferien men også i deres juleferie samt i deres vinterferie, da der ofte er langt bedre vejr mange andre steder i verden. Den danske sommer kan være dejlig nok, men det er aldrig rigtig varmt og med lækkert badevand, og i månederne med juleferie og vinterferie er der heller ikke meget sol og varme i Danmark, men det er der til gengæld masser af andre steder. I Danmark sker der ikke så meget i vinterferie perioden, så derfor vælger mange at tage til udlandet på enten en skiferie i lande med masser af sne i Norge, Sverige eller nede omkring Alperne, mens andre vælger at rejse ned til Middelhavet eller et andet sted med varmt klima året rundt. Her kommer der tips til at komme godt af sted i jeres vinterferie.

Bestil ferieturen i god tid

Der er altid rift om de bedste steder, uanset om det drejer sig om skihytter eller hotelværelser, da der faktisk er meget stor forskel på kvaliteten og faciliteterne på stedet. Når ferien nærmer sig, så er der kun få værelser og hytter ledige, og der er ingen rabatter eller mange valgmuligheder, så ved at vente får man altså dårligere muligheder. Det kan derfor bedst betale sig at bestille rejsen i ro og mag i flere måneder før afrejsen, da man således har et stort og varieret udvalg at vælge imellem, og man kan derfor nemt finde en ønsket rejsedestination til en fordelagtig pris, da priserne nemlig typisk er billigere et halvt år før afrejsen.

Søg inspiration på nettet

Man bør tjekke flere hjemmesider på nettet, hvor de forskellige rejsebureauer alligevel annoncerer deres rejser året rundt, og de har også forskellige tilbud på rejser i din vinterferie. Man bør for eksempel tjekke rejsetilbudene i din vinterferie hos Spies Rejser, da dette er ét af de største rejsebureauer med fleste afgange og turistdestinationer, og de vil derfor ofte have det bedste udvalg og konkurrencedygtige priser på både flybilletter og charterrejser med hotel.

Det er især vigtigt ved børnefamilierne, at der findes aktiviteter til børnene på stedet udover en badestrand, og Spies har deres maskotter Lollo & Bernie med deres Børneklub på mange af deres hoteller overalt i verden. Her tilbydes der aktiviteter for små og store børn fra morgen til aften hver eneste dag.

Her findes både børnepool, legepladser og uddannet personale, således man trygt kan efterlade børnene her i længere tid af gangen, hvis dette er ønskeligt. Aktiviteterne kan være alt lige fra sange, yoga øvelser, fitness, adventure games, lege i pool, Mini Land, ansigtsmaling, PlayStation spil, After Beach, børneshow og mini disco.