Bustur til Tyskland

Hvis du har lyst til ferie med øl, kulinariske oplevelser og en rig historie, så burde du bestille en busferie til Tyskland. Der er et væld af historiske byer, så som Stuttgaard, Wolfsburg, Hamburg og Berlin. Alle ferierne kan tilpasses enten familieferie, parferie, singleferie og alt derimellem.

Bustur til Berlin

Hvis du tager med turistbusser til Berlin, så kan du opleve alle de største attraktioner i hovedstaden. Du vil kunne opleve Reichtag bygningen, som er blevet moderniseret siden Berlin murens fald. Du kan derudover oplever Brandenburger Tor som blev bygget i 1791. Det er en af de mest kendte bygninger i Berlin, og en syn man skal opleve, hvis man besøger byen. Du kan også få oplevet Berlin Katedralen. Kublen på denne katedral er bemærkelsesværdigt stykke arkitektur fra det 19. århundrede.

Ferie i Tyskland?

Jeg har blot beskrevet af de byer, som man kan besøge, hvis man tager bussen til Tyskland. Berlin er blot et startpunkt for de oplevelser, som kan indsamles i Tyskland. Så tag turen til Tyskland og få en oplevelse for hele familien.

Skriv en kommentar