Busferie til Bulgarien

e836b6082ff5083ecd0b470de7444e90fe76e6d218b3174496f5c5_640_bulgaria

Østeuropa bliver generelt ikke besøgt meget af danske turister med mindre vi fokuserer på Goldens Sands og Sunny Beach, som er placeret på hver sin kyst i Bulgarien. Men Bulgarien har mange andre ferie destinationer som ikke er overrendt af fulde, unge mennesker. Hvis du har lyst et alternativ ferie, så kan du tage en bus til Bulgarien, hvorefter du kan tage på cykelferie! Alternativt kan du flyve til Bulgarien hvad der efterhånden er ved at være ret billigt. Du kan købe super billige pakker med hotel og fly til Bulgarien hos Sunweb.dk

 

Cykelferie i Bulgarien

I Balkan området kan man komme på cykelferie i nogle af de flotteste bjerge i Østeuropa mere specifikt Balkan Bjergene. En af fordelene ved denne tur vil være at cykle gennem det grønne landskab ved Forebalkan, og gennem den Centrale Balkanske National Park. Deruodver kan du nyde det idylliske landskab ved små byer langs turen. På ruten kan du også besøge syv af de smukkeste klostre i Bulgarien. Hvis dene tur lyder som noget for dig, så kan du finde tur beskrivelsen på World Expeditions hjemmeside eller på Lonely Planets hjemmeside.

Ferie i Bulgarien

Der er rigeligt med andre muligheder udover cykelferie i Bulgarien. Hvis du hellere vil slappe af på de gyldne strande i din ferie, så er der rig mulighed for dette. I Bulgarien er der oplevelser for alle, både familier, kærestepar og vennerne.

Skriv en kommentar